Keresőoptimalizálás

NÉZD MEG RÖVID VIDEÓNKAT A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSRÓL

Keresőoptimalizálás,
azaz a SEO jelentése​:

(angolul Search Engine Optimization)

Hogy mit is jelent a SEO? 
A weboldal keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti "ORGANIKUS" AVAGY NEM FIZETETT keresési eredményekben.

A SEO az egy olyan folyamat, amelynek során a we​boldalakat és a tartalmakat olyan módon optimalizáljuk, hogy jobban megfeleljenek a keresőmotorok algoritmusainak, és ezáltal magasabb helyezést tudjanak elérni a találati listákon. 
Az algoritmusok számos tényezőt vesznek figyelembe, amikor meghatározzák a weboldalak rangsorát, például a kulcsszavak használatát, a tartalom minőségét, a linképítést, a weboldal sebességét és a mobilbarát kialakítást, hogy csak párat említsünk. 

Szolgáltatásaink

seo logo pici

Keresőoptimalizálás

Azok az emberek keresnek rá a google-ben legtöbb esetben egy termékre vagy szolgáltatásra, akiket az valóban érdekel! A social media hirdetések sok esetben egyre inkább kifáradnak és az emberek átnéznek ezeken. Ehelyett érdemes olyan platformokra koncentrálni, akiket valóban érdelkelhet a vállalkozásod! Amennyiben online elérhető a vállalkozásod a Te számodra nélkülözhetetlen a google keresőmotorjában való megjelenés, pontosabban az abból származó minőségi forgalom! A keresőoptimalizálás hosszútávú befektetés és a folyamat is hosszabb, ellenben sok minőségi ügyfél érhet el, akár hosszú éveken keresztül organikusan! 

Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás (angolul SEO keyword research). Az a folyamat az online marketingben, amikor az üzleti céljaidra összpontosítva kiválasztjuk a legoptimális kulcsszavakat. Ezek természetesen azok lesznek, amelyek  a tevékenységedhez leginkább passzolnak és az üzleti megtérülést hozhatják a számodra! 
Amikor ezeket felkutattuk, akkor erre építjük fel az egész oldalalad marketingjét!
Nem szerencsés mindig csak a legnagyobb számú keresési kulcsszavakra fókuszálni. Ezekre nagyon nagy a verseny és közel sem biztos, hogy csak ezek hozhatják vállalkozásod számára a legjobb eredményeket! Online vállalkozásodnak a long-tail kulcsszavak is fontosak lehetnek!

Technikai SEO

A technikai SEO arra összpontosít, hogy a webhelyed milyen módon van felépítve és hogy hogy működik technikai szempontból.
Ha az oldalad technikai része nem jól van kialakítva, akkor az rendkívül megnehezítheti, hogy feljöjjenek a kulcsszavaid, sőt van, hogy ilyen okból fel sem jönnek! Ezeket a hibákat mielőbb javítani kell! Ne felejtsd, egy hibákkal teli weoldal csak nyűg!
A tesztelés nagyon fontos, mert míg Te azt gondolod laikusként, hogy minden rendben van az oldaladdal, lehet hogy tömegek lépnek le onnan, Neked ezzel nem kis kárt okozva!
Mi teljes egészében A-Z-ig átnézzük az oldalad, a hibákat feltárjuk, azoknak javítására javaslatokat teszünk!

Tartalmi SEO

A tartalom optimalizálása magában foglalja például a kulcsszavak használatát az oldal szövegében, a címekben és a bekezdésekben is, hogy csak pár példát emlísünk. A meta adatok helyes használata elengedhetetlen a keresőoptimalizálásban!
Prémium tartalmak, minőségi szövegírás 100%-ban a Te területedre és üzleti céljaidra szabva. Ezt is mind megcsináljuk az oldaladra, amennyiben igényled!
Az oldaladon lévő tartalmak minősége rendkívül fontos, hiszen ez adja el a termékeidet vagy szolgáltatásod, illetve a keresőmotorokban is hamarább feljön az oldalad, ha kellő mennyiségű és minőségű szöveggel vagy ellátva.

Linképítés

A linképítés az, amikor más értékes oldalakról hivatkozásokat helyezünk el a Te oldalad számára. Az oldalakra mutató linkek (backlink-ek) száma és minősége a rangsorolásban kulcsfontosságú szerepet játszik minden weboldalnál. 
A jó minőségű backlink-ek növelik az oldal hitelességét és relevanciáját. A Marketing Cafe-nak jól kiépített link hálózata van, amelyekkel minőségi tartalmat kaphat webhelyed!
A nagyon olcsó és sokszor rossz minőségű linkek többet ártanak, mint használnak! Vigyázz ezekkel! Mindenképpen érdemes ezt hozzáértő és profi szakemberekre bízni, akik projektjeikben minőségi szöveges linképítést használnak!

Weboldal Átvilágítás

LEGELSŐ  ÉS LEGFONTOSABB LÉPÉS A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN! 
Nem jön be organikusan szinte egyetlen valamit érő kulcsszavad sem? Nem találnak meg a keresőkben? Sokan nem is sejtik, de ilyenkor nagyon gyakran tele van egy rakás hibával a webhely forráskódja. A legnépszerűbb oldalakon is sokszor jó pár hibát találni, hát még azokon akik soha nem foglalkoztak ezzel. Ezeknek a javítása nagyon fontos! Sokszor már ez is elegendő ahhoz, hogy a találati listákba előrébb kerülj! Az oldaladon lévő hibákat feltárjuk, azoknak a javítására javaslatokat teszünk. Legyél ott a google keresőjében, ahol a vállalkozásodnak lennie kell!

Témák a keresőoptimalizálás területéről

SEBESSÉG

Töltési sebesség optimalizálása: A lassú betöltődési sebesség igen negatív hatással van a felhasználói élményre és a keresőmotorok értékelésére is. 
Tanfolyamunk konkrét eszközöket ajánl, mely a wehelyed betöltési sebességével kapcsolatos hibákat feltárja, melyeket továbbíthatsz akár a rendszergazdád felé, és utána újra ellenőrizheted azt lecsekkolva !

META ADATOK

Meta címkék és leírások optimalizálása: A meta címkék és leírások az oldalak szöveges elemzésének alapját képezik, és szintén elengedhetetlenül fontosak a keresőmotorok számára.
Online kurzusunk segít a meta adatok helyes kitöltésében, melyel magad is ellenőrizheted weboldalad beállításait! Egyben biztos lehetsz rengeteg hibát fogsz találni, amikről nem is tudtál.

LINKÉPÍTÉS

A linképítés egyik lényegi része, hogy minőségi és releváns oldalakon értékes tartalmakat és linkeket kell elhelyezni.
igen ám, de a linképítést nagyon el lehet szúrni is, így nagyon nem mindegy, hová és milyen tartalmakat teszünk közzé. A hasznos és minőségi linképítéshez rengeteg tudást kapsz oktató anyagunkban!

KULCSSZÓ-KUTATÁS

A linképítés egyik lényegi része, hogy minőségi és releváns oldalakon értékes tartalmakat és linkeket kell elhelyezni, hogy vonzóvá váljon a látogatók számára és, hogy javítsa a keresőmotorok értékelését! Kulcsfontosságú a minőségi tartalom gyártás melyek szakértelmet és értéket adnak a látogatóknak.

TARTALOM

A linképítés egyik lényegi része, hogy minőségi és releváns oldalakon értékes tartalmakat és linkeket kell elhelyezni, hogy vonzóvá váljon a látogatók számára és, hogy javítsa a keresőmotorok értékelését! Kulcsfontosságú a minőségi tartalom gyártás melyek szakértelmet és értéket adnak a látogatóknak.

Miért fontos a keresőoptimalizálás azaz a​ SEO?

 • Ne légy láthatatlan a keresőben! Ha online térben értékesítesz a forgalmad, oldallátogatód legnagyobb részét a google keresőjéből szerezheted. Fontos tudnod, hogy hosszabb időbe telik SEO-val sikert elérned, de ha hosszútávra tervezel hatalmas hiba lenne kihagyni a kulszavak kereső optimalizálását!
 • Azonban fontos megjegyezni, hogy az SEO nem csak a kulcsszavak elhelyezéséről szól, hanem több más tényezőt is figyelembe kell venni a fentiek mellett és így lesz nagyon hatékony, ha stabil eredményeket szeretnél.

 • A SEO-nak sok előnye van az online marketing szempontjából. Egyrészről, segít Neked abban, hogy az oldaladra irányított forgalom minőségi legyen, mivel azok a felhasználók, akik az általad kínált termékek vagy szolgáltatások iránt érdeklődnek, valószínűbb, hogy konverziót generálnak vállalkozásod számára.
 • Másrészről, a SEO egy hosszú távú befektetés, mivel az optimalizálás eredményeként elért magasabb helyezések hosszabb ideig fennmaradhatnak, bár nem a végtelenségig. Azonban az SEO-nak is meg vannak a maga kihívásai, mint például az állandóan váltakozó algoritmusok.

Keresőoptimalizálás terén mit kapsz tőlünk?

 • Prémium keresőoptimalizálás, SEO tanácsadás, korrekt szolgáltatás
  Sok éves tapasztalattal rendelkező szakértők által összeállított profi, tesztelt és nem utolsósorban jól bevált SEO módszerek rejtett költségek nélkül.
  A kattintás alapú hirdetésekkel ellentétben nem egy pénznyelő, hiszen hosszútávon megmaradsz a keresőben, így árérték arányban a legolcsóbban hozza a minőségi ügyfeleket!
  A keresőoptimalizálás egy hosszabb távú, de annál stabilabb befektetés lesz számodra, ami többszöresen megtérülhet, hiszen mi leszállítjuk a minőségi ügyfeleket, a többi már a Te dolgod!

 • Minőségi, releváns látogatók szerzése vállalkozásod számára
  A google keresőmotorjából érkező látogató forgalom még mindig a legrelevánsabb, hiszen itt az emberek már egyfajta érdeklődést mutatnak bizonyos kulcsszavak beírásával, tehát Ők lehetnek a legértékesebb ügyfeleid! A social media hirdetések legtöbb esetben impulzív megrendelőket hoznak, akik sok esetben komolytalanok. Ők többnyire nem is akarnak élni komolyan az ajánlatoddal. Ilyenkor nem kizárt, hogy visszamondják a szolgáltatást vagy el se mennek, illetve nem veszik át a megrendelt terméket a vállalkozásodnak ezzel nem kis kárt okozva.

 • Elsőosztályú linképítés, minőségi linkekkel
  Linképítésnél rendkívül fontos a minőség és a szaktudás, hiszen ha nem megfelelő technikával és nem jó helyekre kerülnek ki az oldalad linkjei, akkor többet árhatsz vele, mint használsz. A Marketing Cafe-nak rendkívül jól teljesítő és minőségi linkhálózata van és nagyon jó szövegírói, és ami fontos ez megfizethető áron, hogy Neked is megérje! Ne dőlj be annak, hogy minőségi linkeket csak méregdrágán kaphatsz!

 • 100%  Minőségi munka, kiválló megtérülés, megfizethető árak
  Linképítés, weboldal elemézés, tecnikai és tartalmi SEO, kulcsszókutatás, konkurencia elemzés vagy analitika? Ezt mind mind a legmagasabb szinten megkapod Tőlünk így hosszútávon tervezhetsz velünk!
marketing cafe keresőoptimalizálás 1

A keresőoptimalizálás és a tesztelés a siker kulcsa

Ne várd a sült galambot.., merj tenni a sikerért!

A keresőoptimalizálás költséghatékony, mérhető és az egyik legjobb megtérülést hozó marketing. szakértőktől, a Te üzleti ágazatodra szabva. A marketing világa nagyon átalakult az utóbbi évtizedekben. Manapság jó eredményeket csak a  gondos tervezés és mérés garantálhat.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS
PRÉMIUM​ MINŐSÉGBEN

Kis- és mikrovállalkozások a fókuszban!

A Te üzleti céljaidra és vállalkozásodra szabva

Hiszünk benne, hogy a legtöbb női vállalkozás lehet legalább annyira sikeres, mint a férfiaké!

Mi segítünk abban, hogy elérd és megéld az álmaidat!

ingyenes seo elemzés
SEO 1

INGYENES SEO ELEMZÉS, ALAP WEBOLDAL ÁTVILÁGÍTÁS ÉS 
KONZULT​​​ÁCIÓ, HOGY FELMÉRD ONLINE VÁLLALKOZÁSOD ÁLLAPOTÁT

google

Díjmentes SEO Elemzés 
és Konzultációra Jelentkezés

- KÖTELEZETTSÉG MENTES ​-

facebook youtube instagram